Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2008

Απίστευτος και ιδιότυπος "τσαμπουκάς" στο Π.Γ.Ν "Αττικό"


Έχουν περάσει περίπου τρείς μήνες απο τότε που η πενταμελής των γιατρών έθετε το θέμα της μη ύπαρξης κονδυλίων για τη πληρωμή των εφημεριών των γιατρών δεν έγινε απολύτως τίποτα! Πληρώσανε τον Απρίλιο το ...δεκαπενταύγουστο!
Το ίδιο συμβαίνει με το τμήμα επειγόντων περιστατικών που έχει επίσημα χαρακτηριστεί απο την επιστημονική επιτροπή τουλάχιστον προβληματικό και κανείς δεν συγκινείται όλα παραμένουν όπως είχαν. Αντιθέτως φήμες φέρουν υπό ...μετακίνηση στις επικείμενες τοποθετήσεις ...άτακτες νοσηλεύτριες προϊστάμενες.

Η σοβαρότατες ελλείψεις νοσηλευτικού όχι απλώς παραμένουν αλλά ο "αλάνθαστος" διαφυγών διοικητής υπέγραψε και 30 μετατάξεις προσωπικού σε άλλα νοσοκομεία επιτείνοντας το πρόβλημα.

Ανάμεσα σε όλα αυτά τα σοβαρά προβλήματα η διοίκηση και οι παρατρεχάμενοι της διοργάνωσαν "τελετή" για την αποχώρηση του πρώην διοικητή στον ιδιωτικό τομέα όπου ακούστηκαν ...τερατώδεις "γλυψιματικού" τύπου εκφράσεις από διάφορους σχετικούς και ...άσχετους (μέχρι και παπάς μίλησε για την άριστη συνεργασία του διοικητή με την εκκλησία και (σημ. δική μου) κατ' επέκταση με τον ...Ύψιστο). Είναι άγνωστο ποιός πλήρωσε την πολυτελή έκδοση για τα πεπραγμένα του νοσοκομείου 2003-2008.

Αυτοι ζούνε στο δικό τους κόσμο θεωρώντας το νοσοκομείο τσιφλίκι τους και τους εργαζόμενους μια απλή ...παρενόχληση στα σχέδια τους.

Θα τους αφήσουμε να υποτιμάνε την νοημοσύνη μας; Θα τους αφήσουμε να παρανομούν και να είναι ...ήσυχοι;

Σε λίγες μέρες αρχίζει η απεργιακή κινητοποίηση της ΟΕΝΓΕ ,ιδιαίτερα στο νοσοκομείο μας έχουμε κάθε λόγο να συμμετέχουμε αν και όλοι ξέρουμε τη δεινή οικονομική κατάσταση των γιατρών που συνήθως απεργούν και ζουν μόνο από το μισθό τους.

Η σημερινή κατάσταση το τομέα της υγείας μας αφορά όλους. (ήδη η πρωτοβάθμια υγεία παραδόθηκε σε ιδιώτες που δεν είναι ανάγκη να είναι ...γιατροί)

Η επόμενοι μήνες θα είναι κρίσιμοι στα θέματα της υγείας και αν ...κοιμηθούμε ο στίχος του παλιού τραγουδιου θα εκπληρωθεί στο ακέραιο ! (Ακου εδώ)

Απόστολος Πέτρου

Γιατρός της Β' Παν Καρδιολογικής κλινικής

Μέλος της πενταμελούς επιτροπής της ΕΙΝΑΠ

Θέλουμε τη γνώμη σας


Ψηφίστε στη παραπάνω ψηφοφορία