Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2009

ΚΑΡΠΑΘΙΑ ΟΡΗ (ανταπόκριση…)

(από http://molotof-ae.blogspot.com) Aυτόνομη Φυλλάδα Εργαζόμενων Γηροκομείου Αθηνών)

Θα ήθελα, βασικά, να συγχαρώ τον εμπνευστή της ιδέας αυτής της φυλλάδας Άγγελο Εξάγγελο καθώς σαν άλλος Γιάννης Παπαγιάννης με την «αποκαλυπτική» εφημερίδα, μού δίνει την ευκαιρία να εκθέσω στο Φώς της Αλήθειας, τους Βρικόλακες που κυκλοφορούν πλέον ημερησίως καθώς, σκόρδα, μαντζούνια, παλούκια και κάθε παραδοσιακό μέσο αντιμετώπισής τους, έχει λακίσει μπροστά στο μέγεθος της ξετσιπωσιάς τους.

Εκπολιτίστηκαν, σου λέει, τα σκοτεινά πλάσματα καθώς έχουν βρει ολόκληρη τράπεζα αίματος και η κατανάλωση ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ. Εμείς τώρα, τα θύματα, έχουμε πάθει κρίση ταυτότητας! Νοιώθουμε ανεπιθύμητοι (ούτε για φτύσιμο, τουλάχιστον προς το παρόν, καθώς η τράπεζα καλά κρατεί –εμείς αποτελούμε την καβάτζα όταν αυτή θα αρχίσει να «στεγνώνει»…), αλλά και απίστευτα μικροί, μπροστά στα μεγάλα «οράματα» για τρελά φαγοπότια και βρικολακίστικες ρεμούλες με μεθόδους, που θα έκαναν τον Μακιαβέλι να φαντάζει ως μαθητριούλα με σχολική ποδιά και βλέμμα γεμάτο απορία…

Τα Καρπάθια Όρη ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ και θα ΕΙΝΑΙ πόλος έλξης για κάθε επίδοξο βρικόλακα που διψά για εξουσία και αίμα (σαν πλούτο). Μέσα από τη νομή της εξουσίας και διαχείριση του αίματος, αποκαλύπτονται οι ηθικές αρχές του καθενός μας, όπως η ακεραιότητα, η εντιμότητα, το αίσθημα δικαίου, μα πάνω

από όλα το ΗΘΟΣ με το οποίο αντιμετωπίζονται τα προβλήματα σε αυτά τα κακοτράχαλα βουνά, χάρη στις άοκνες προσπάθειες των θνητών –όχι Βρικολάκων υπηκόων που ζουν κι εργάζονται σε αυτή τη γη.

Οι Βρικόλακες, προσπαθούν επί ματαίω να μας εκμηδενίσουν, να μας παραγκωνίσουν και κυρίως να μας «εκφοβίσουν», καθώς είναι τα μοναδικά μέσα που διαθέτουν για να μας «συνετίσουν». Και οι μέθοδοι αυτές μπαίνουν σε λειτουργία εκεί που υπάρχει έλλειψη επιχειρηματολογίας, φόβος, προσπάθεια συγκάλυψης, έλλειψη στρατηγικής με μακροπρόθεσμους στόχους και δράση χωρίς προοπτικές καλυτέρευσης (του συνόλου των υπηκόων. Για τους Βρικόλακες δεν ανησυχώ καθόλου…).

Ζούμε σε μία περίοδο, όπου πλήττεται ανεπανόρθωτα το κύρος και η ιστορική φυσιογνωμία των Καρπαθίων, όρη που έχουν συντηρήσει ολόκληρες γενιές από εμάς τους απλούς και θνητούς, για να μάθουμε ότι το αίμα στέρεψε, πως αντιμετωπίζουν «οικονομική δυσπραγία».

Βεβαίως, θα μου πείτε και δικαίως τα «στελέχη» που «διόρισαν» οι Βρικόλακες, θα πρέπει να αμειφθούν με ποσά ανάλογα των προσόντων τους (πτυχία, master στη διαχείριση τραπεζών αίματος κλπ κλπ), μόνο που αν αμείβονταν ως τέτοια ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ (αίματος…), συνεπώς δε θεωρώ ότι οι βρικόλακες «βρίθουν» από επιστημονικό προσωπικό, εκτός κι αν τα στελέχη αυτά, γνωστά και ως

«γλυφτροβρικόλακες», κατέχουν γνώση «επιστημών» πέρα από τις γνωστές και καθιερωμένες… οπότε μάλλον ίσα που βγάζουν το παντεσπάνι τους!

Έχουμε ευθύνη, αγαπητοί φίλοι των Καρπαθίων, να διαφυλάξουμε τα ιερά και όσια του τόπου μας, που οι Βρικόλακες καταπατούν τόσο επιδεικτικά. Ο πλούτος των Καρπαθίων, δεν είναι ανεξάντλητος και ο σωστός χειρισμός του αποτελεί εγγυητικό παράγοντα διατήρησης των εσωτερικών ισορροπιών του αλλά κι εγγύηση διατήρησης της ευθύνης που έχουν αναληφθεί από τους ίδιους τους ιδρυτές‐προγόνους‐ιθαγενείς ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΠΑΘΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, οι οποίοι συνέταξαν και όρισαν κανόνες και προϋποθέσεις, διαφανείς διαδικασίες, κι άλλες δικλίδες ασφαλείας που όμως βλέπουμε τόσο παράφορα να παραβιάζονται και να καταπατούνται…

Τέλος, θέλω να τονίσω τη σημασία της αλληλεγγύης και της ομόνοιας, καθώς έρχονται χαλεποί καιροί και «Δύσκολοι» χειμώνες… Η διάσπαση και η διχόνοια οδηγεί σε απομόνωση και καλό είναι να μη σε τρακάρει ο βρικόλακας μόνο…!!

ΜΑΥΡΟΣ ΠΙΤ

ΤΟ 2009 ΒΡΗΚΕ ΠΑΛΙ ΤΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΣΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ






Η Ναυαρχίδα παρεθέτει αυτό το βίντεο απο τη κραυγή ενός μικρου κοριτσιού από τη Παλαιστίνη. Μετάφραση δεν χρειάζεται ! Δυστυχώς στην Ελλάδα ακούσαμε κυβερνητικούς και μη πολιτικούς να κρατουν ίσες αποστάσεις από τη γενοκτονία και να τάσσονται υπέρ της "της αυτοσυγκράτησης και των δύο μερών". Ευτυχώς που το 1821 η το 1940 δεν δείξαμε κι εμείς ...αυτοσυγκράτηση. Σαν υγειονομικοί που η δουλειά μας είναι η συντήρηση ανθρώπων στη ζωή είναι αδύνατον να μένουμε αδιάφοροι σ' αυτή τη σφαγή!