Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Ο Καρατζαφύρερ ανακάλυψε τον "κομμουνιστικό κίνδυνο"


Πριν μέρες στην τηλεοπτική εκπομπή "Φακέλους" του Παπαχελά είχε δηλώσει ο Καρατζαφύρερ: «Ξεχάστε τα κόμματα όπως τα ξέρατε. Δεν υπάρχουν τώρα οι τεράστιες διαφορές μεταξύ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ. Είμαστε οι ευρωπαϊστές εναντίον των κομμουνιστών».

Σήμερα που τον είχε καλέσμένο το Mega με αφορμή την συνάντηση που είχε ο αρχηγός του ΛΑΟΣ με τους εκπροσώπους της τρόικας προχώρησε ένα βήμα παραπάνω. Ούτε λίγο ούτε πολύ ανακάλυψε και γνωστοποίησε στους τροϊκανούς τον «κομμουνιστικό κίνδυνο» γιατί «όπως πάνε τα πράγματα Παπαρήγα και Τσίπρας θα σχηματίσουν κυβέρνηση», όπως είπε. (Δείτε το βίντεο).

Ο Καρατζαφέρης έκανε λόγο ότι στην Ελλάδα έχουμε «σταλινική αριστερά» και σύμφωνα με τον ίδιον είπε στους εκπροσώπους της τρόικας ότι κινδυνεύουν να βρεθούν μπροστά σε μια «Κούβα της Μεσογείου».
Η πλάκα είναι, πάντα με τα λεγόμενα του Καρατζαφύρερ, αυτό το «επιχείρημα» νομίζει ότι το κατάλαβαν οι τοκογλύφοι δανειστές του ελληνικού κράτους.

Εδώ τώρα τι να σχολιάσεις; Το ότι τον Καρατζαφύρερ τον απασχολεί μην τυχόν και αυξήσουν την δύναμη τους τα αριστερά κοινοβουλευτικά κόμματα και όχι η εξαθλίωση στην οποία οδηγούνται πλατιές μάζες του πληθυσμού μας εξ αιτίας του μαύρου κυβερνητικού μετώπου και την πολιτική που επιβάλλει σε συνεργασία με τους ξένους επικυρίαρχους;
Τον πανικό που του έχει δημιουργηθεί εξ αιτίας των λαϊκών κινητοποιήσεων (που για να λέμε την αλήθεια είναι κατώτερες των περιστάσεων) και ανακάλυψε τον … κομμουνιστικό κίνδυνο;

Υπάρχει και η άλλη εκδοχή όμως. Ο Καρατζαφέρης σαν άνθρωπος της πιάτσας που είναι να έχει αντιληφθεί ότι η επέλαση της καπιταλιστικής βαρβαρότητας την οποία έχει εξαπολύσει το κυβερνητικό μαύρο μέτωπο, στο οποίο συμμετέχει και το κόμμα του, κατ’ εντολή ξένων και ντόπιων καπιταλιστών θα φέρουν τέτοιες λαϊκές αντιδράσεις που θα θέσουν σε δοκιμασία το ίδιο το αστικό σύστημα και φροντίζει από τώρα … να υποδείξει τους «ενόχους».

http://tsak-giorgis.blogspot.com

Οι νέοι φόροι σε αριθμούς

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Α.Δ.Ε.Δ.Υ.


Οι μεθοδεύσεις της Κυβέρνησης για απολύσεις εκατοντάδων – χιλιάδων υπαλλήλων μέσω εφεδρείας ή προσυνταξιοδοτικής διαθεσιμότητας συνεχίζονται. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια είναι η σχετική εγκύκλιος του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.
Καταγγέλλουμε τη νέα πολιτική της τρομοκρατίας και των απειλών του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, που εκβιάζει και πανικοβάλει τους εργαζόμενους να αναγνωρίσουν, εδώ και τώρα, όποια εργασιακή προϋπηρεσία έχει ο καθένας, προκειμένου να τους εντάξουν άμεσα και πρόωρα σε προσυνταξιοδοτική διαθεσιμότητα.
Προκαλείται και πάλι ο σεβασμός και η τήρηση της συνταγματικής και νομοθετικής νομιμότητας.
Αυτός ο εκβιασμός που επιχειρεί το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης είναι απόλυτα παράνομος, αφού η όποια εγκύκλιος κυκλοφορεί στις υπηρεσίες και καλεί τους υπαλλήλους να αναγνωρίσουν την προϋπηρεσία τους τώρα, διαφορετικά δεν θα υπάρξει δικαίωμα αναγνώρισης στο μέλλον, δεν νομιμοποιείται από καμία νομοθετική ρύθμιση.
Απεναντίας ο κάθε εργαζόμενος όπως και νομοθετικά ισχύει, έχει το αποκλειστικό δικαίωμά να αναγνωρίσει ή όχι την προϋπηρεσία του, όποτε αυτός εκτιμήσει και όσο χρόνο θέλει ο ίδιος.
Μετά από αυτό καλούμε τον κ. Υπουργό να αποσύρει αμέσως αυτή την παράνομη εγκύκλιο και να σταματήσουν οι απαιτήσεις των υπηρεσιών για την υποχρεωτική αναγνώριση της προϋπηρεσίας.
Ενημερώνουμε επίσης τους συναδέλφους ότι δεν υποχρεούνται να υπακούσουν σε παράνομες, προφορικές ή γραπτές εντολές, όπως η παραπάνω αναφερθείσα εγκύκλιος.

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Σε εφεδρεία ...η εξαίρεση!



Το πρόσφατα ψηφισμένο πολυνομοσχέδιο εξαιρεί ρητά τους γιατρούς ΕΣΥ από την εφεδρεία. Εντούτοις ορισμένες Διοικήσεις Νοσοκομείων άρχισαν να στέλνουν έγγραφες ειδοποιήσεις σε γιατρούς ότι σε 6 μέρες από σήμερα τίθενται σε καθεστώς προσυνταξιοδοτικής διαθεσιμότητας! 
Πρόκειται για παρανοϊκές καταστάσεις, τις οποίες έχει προκαλέσει ο πανικός της κυβέρνησης και οι χυδαίοι εκβιασμοί του Μνημονιακού υπουργού Υγείας προς τις Διοικήσεις των Νοσοκομείων να βγάλουν πάσει θυσία εργαζομένους σε εφεδρεία μέχρι τις 27 Νοεμβρίου, ώστε να μην δικαιούνται τη μισθοδοσία του επόμενου μήνα!
Αγνοούν οι μικρόνοες ότι το παραπαίον σύστημα υγείας θα καταρρεύσει ολοσχερώς εάν τεθούν εργαζόμενοι σε εφεδρεία, προσαυξάνοντας κατ΄ αυτό τον τρόπο τα τεράστια κενά που έχουν προκληθεί από το πάγωμα προσλήψεων και τον αυξημένο ρυθμό συνταξιοδοτήσεων του τελευταίου έτους.
Κάνουμε σαφές πως σε περίπτωση που οι Διοικήσεις επιμείνουν να θέσουν γιατρούς σε εφεδρεία θα είναι τόσο σφοδρή η αντίδρασή μας, ώστε οι δοτοί Διοικητές όχι μόνον δεν θα βρίσκουν την πόρτα του γραφείου τους για να δραπετεύσουν, αλλά θα δυσκολευτούν να βρουν και την πύλη του Νοσοκομείου.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΡΝΑΒΑΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΕΝΓΕ

Η διοίκηση του "ΑΤΤΙΚΟΝ" ισχυρίζεται ότι δεν της έχουν ζητηθεί λίστες εργαζομένων προς εφεδρεία !
Αυτό μπορεί να έχει δύο αιτίες:
  • Το υπουργείο είναι "ξεχασιάρικο" και δεν έστειλε στο "ΑΤΤΙΚΟΝ" τη σχετική εντολή
  • Η διοίκηση ψεύδεται ως συνήθως και κάνει την βρώμικη δουλειά στα κρυφά, φοβούμενη την αντίδραση των εργαζομένων.

ΟΥΣΤ απο εδώ ΛΑΜΟΓΙΑ